CLUB BOMBETA - Trobada al Museu de les Aigües

Comissió: Actes Corporatius
Descripció: Els nens i nenes del Club Bombeta, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Aigua de les Nacions Unides, aniran al Museu Agbar de les Aigües, on tenen preparada una activitat especial per a ells i on els mostraran la importància de l'aigua i a més, els faran entrega a cada nen i nena d'un fantàstic obsequi.

Què descobriran
Que disposar d'aigua és una necessitat diària de qualsevol persona arreu del món. Al llarg de la història les persones hem buscat diferents solucions tecnològiques per a l'abastament d'aigua al llarg de les nostres llars. Al Museu Agbar de les Aigües descobriran les imponents màquines de vapor que feien arribar l'aigua ara fa 100 anys a l'àrea metropolitana de Barcelona. També hi trobaran exemples de màquines i materials per a l'elevació, el transport i el control de l'aigua que ha fet possible "l'aigua fàcil" de què gaudim, avui i aquí, sense perdre de vista que "l'aigua difícil" encara és la realitat quotidiana de la majoria d'habitants del nostre planeta.

Com és l'entorn
El recinte museístic és ple d'atractius, els edificis modernistes de l'arquitecte Amargós i Samaranch, els jardins per realitzar activitats a l'aire lliure, el servei de botiga i el seu restaurant "El Jardí de les Aigües".

On és
Museu Agbar de les Aigües, Ctra. de Sant Boi, 4-6, 08940 Cornellà de Llobregat.

Si vols més informació, truca'ns al 933 192 300 o envia'ns un email a clubbombeta@serveis.eic.cat


Dates: Dissabte, 31 de març de 2012
Horari: A les 10:00 hores, al Museu Agbar de les Aigües, Ctra. Sant Boi, 4-6, Cornellà de Llobregat
Preu: Preu per persona: 5 euros (gratuït per als bombetes i les seves famílies)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.