Taula de debat "Reptes per al creixement i plenitud personal i professional"

Comissió: Comissió d'Enginyers a l'Administració Pública
Descripció: Entre els 40 i els 60 anys, els adults passem per una etapa de la vida poc coneguda i gens valorada, força complexa i plena d'oportunitats. En aquesta etapa ens adonem que el futur ja és aquí i no és com ens l'esperàvem. Totes les etapes de la vida es poden incloure en els plantejaments dels reptes de la taula de debat.

La conferència oferirà les claus bàsiques per a entendre aquesta etapa de la vida, per a identificar els reptes i les oportunitats que ofereix i per a poder-la gestionar amb èxit a nivell personal, empresarial i social.

Hi intervindran:
- Rafael Escudero, promotor i director del Midlife Institute, ajudarà a posar en valor l'experiència, el coneixement i la capacitat de les persones que es troben en la segona meitat de la seva vida.
- Eva Puigjaner, de la consultora Montaner&Associats donarà a conèixer el programa Elevator Pitch, que consisteix en fer adonar de la importància de transmetre el que es vol expressar.
- Ramon Terraza, Dr. enginyer industrial i psicòleg, exposarà el tema del coaching.

Presentaran i moderaran: Ferran Ramon, Joan Amorós i Miquel Subirachs.

Organitzen: Comissió d'enginyers/es a les administracions públiques, Comissió de prejubilats i Comissió de gestió empresarial.
Dates: Dimarts, 24 de gener de 2012 de les 18:00 a les 20:00
Horari: A les 18:00 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Eva Puigjaner, Montaner&Associats Documentació