Visita al Port de Barcelona: Copa Amèrica
Descripció: Visita en vaixell pels espais tancats al públic en general, del Port de Barcelona que acullen la 37th edició de la Louis Vuitton America's Cup que se celebrarà a Barcelona del 22 d'agost al 27 d'octubre de 2024.

La Copa Amèrica és l'esdeveniment esportiu internacional més antic dels que se celebren actualment i té una forta repercussió econòmica, social i esportiva en la ciutat on es desenvolupa. La Copa Amèrica és també molt important per les investigacions i les innovacions tecnològiques associades als vaixells en els camps dels nous materials, els estudis d'aerodinàmica i d'hidrodinàmica. Amb l'esdeveniment el Port de Barcelona té previst portar a terme 22 projectes que suposaran la renovació d'àmplies àrees del port i molt especialment del Port Vell.

Ens acompanyarà el director del Port Vell des de gener del 2023, el David Pino. Treballa en el Port de Barcelona des del 2007, on ha estat al capdavant de Planificació Territorial i Gestió Tècnica de Concessions. Ha participat en nombrosos projectes de planificació, desenvolupament i execució de projectes infraestructurals, ambientals,financers, energètics i de seguretat. Actualment treballa en la preparació de la 37a edició de la Copa de l'Amèrica de vela, que se celebrarà enguany.

La visita serà d'una hora de duració, l'horari aproximat d'inici serà a les 10:00 h del matí i el punt de trobada serà el Word Trade Centres, a la porta de l'Hotel Grand Marina.

Per més informació, preus i inscripcions, trucar als telèfons: 93 780 37 87 // 638 320 070 o bé enviar correu electrònic a secretaria@amctaic.org.

Visita organitzada per l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya.
Dates: 14/06/2024
Horari: A les 10 h al World Trade Center