És realment intel·ligent la intel·ligència artificial?
Descripció: Ramon López de Mántaras i Badia, membre de l'Institut d'Estudis Catalans, professor emèrit de recerca de l'Artificial Intelligence Research Institute (IIIA), Spanish National Research Council (CSIC). Honorary professor, Western Sydney University and National Research Prize 'Julio Rey Pastor' in Mathematics and ICT.

RAMON LÓPEZ DE MÁNTARAS, és pioner i expert en intel·ligència artificial a Espanya i Europa des de 1975, fundador i professor emèrit de l'Institut d'Investigació en IA del CSIC. Professor distingit per la Universitat de Tecnologia de Sidney i en la Universitat de l'Oest de Sidney. Doctor en Física Aplicada per la Universitat de Toulouse III, Màster of Science en Informàtica per la Universitat de Califòrnia-Berkeley (EUA) i doctor en Informàtica per la UPC. Autor i coautor de més de 300 publicacions científiques, editor associat de la revista més prestigiosa del món en IA i llibres de divulgació com 'IA:Inteligencia artificial' i '100 coses que cal saber sobre intel·ligència artificial'. Ha rebut, entre molts altres el Premi Ciutat de Barcelona d'investigació, el Premi Nacional d'Informàtica de la Societat Científica Informàtica d'Espanya, el Best Paper Award de la International Conference on Computational Creativity. Membre d'honor de l'Associació Europea d'intel·ligència Artificial i de l'Institut d'Estudis Catalans.

Com a gran divulgador d'intel·ligència artificial, trobareu molts vídeos i conferències a Internet, però us posem enllaç d'una entrevista de LA VANGUARDIA, del 10 de setembre de 2023.

Més informació.

La conferència es realitzarà en format híbrid (presencial i en línia).


Per participar i obtenir l'enllaç cal fer inscripció prèvia al telèfon: 93 780 37 87 // 638 320 070 o bé a secretaria@amctaic.org
Dates: 22/04/2024
Horari: A les 18.30 h en format híbrid