Sortida al Mirador de la Torre Glòries, Agbar
Descripció: La visita guiada comença amb Hipermirador Barcelona, un museu interactiu situat en la planta -1 que a través de les seves instal·lacions artístiques elaborades a partir de la recopilació de dades de Barcelona en temps real, et permet gaudir de la bellesa del big data a Barcelona.

A continuació, puja fins a la planta 30, on es troba el Mirador més alt de la ciutat a 125 metres d'altura. Des d'aquí podràs gaudir d'una vista de 360 graus de la ciutat i contemplar llocs emblemàtics com la muntanya de Montjuïc, la mar Mediterrània, la Sagrada Família o el districte 22@, entre altres.

Finalment, gaudeix del punt més alt de la torre: Cloud Cities Barcelona, una obra flotant de Tomás Saraceno, suspesa dins de la cúpula i construïda a partir d'una estructura de cables tibats. Que convida el visitant a gaudir d'una nova comprensió de les ciutats del present per a reimaginar les ciutats del futur.

Inici de la visita i lloc de trobada
11:00 h Torre Agbar.
Av. Diagonal, 209.
08018 Barcelona

Preu Soci: 20,00 euros / Preu No Soci : 22 euros Inclou: Entrada, visita guiada i assegurança.

Les inscripcions es faran per rigorós ordre i caldrà confirmar abans del deu de març. Trucar als telèfons de l'AMCTAIC 93 780 37 87 - 638 320 070, o bé enviar un correu electrònic a secretaria@amctaic.org

Més informació aquí
Dates: 16/03/2024