Paviments industrials en un món 4.0
Descripció: Jornada Promoempresa a càrec de RCR INDUSTRIAL FLOORING

En aquesta jornada explorarem tendències i desenvolupaments clau en pavimentació amb especial èmfasi en l'ecoresponsabilitat i sostenibilitat, fonamentals per a enginyers per diverses raons essencials:

- Sostenibilitat Ambiental: Enginyers lideren pràctiques ecoresponsables i utilitzen paviments sostenibles per reduir l'impacte ambiental.
- Eficiència Operativa: Neofloor optimitza operacions industrials, millorant la mobilitat amb la integració de tècniques avançades i tecnologies intel·ligents.
- Compliment Normatiu: Enginyers estan al corrent de regulacions, utilitzant materials GREEN per garantir el compliment d'estàndards legals i ètics en infraestructures.
- Innovació i Competitivitat: L'adopció de tecnologies innovadores en pavimentació industrial confereix a les empreses un avantatge competitiu i les diferencia en un mercat exigent.

PRESENTACIONS DESTACADES

- Ecofreeplan: Aquesta tecnologia guardonada redefineix la pavimentació industrial, complint amb estàndards tècnics i contribuint a la cura del medi ambient.
- Enduridors Minerals: Abordant aspectes tècnics clau, aquesta tecnologia transforma no només la resistència dels paviments industrials, sinó també la seva empremta ecològica
- Neofloor: Aquesta solució actua com a pont perfecte entre la infraestructura industrial actual i l'automatització logística, obrint noves possibilitats per a l'eficiència operativa i l'adaptabilitat en entorns industrials


PONENTS

- Juan Carlos Martín, director tècnic dRCR Pavimentos Industriales.
- Jesús Librán, director d'RCR Flooring Products.
- Pablo Arribas , director de Monofloor.

La jornada us proporcionarà una oportunitat única per aprendre de líders de la indústria i explorar les avantguardes de la pavimentació industrial. sostenible.
Dates: 11/04/2024
Horari: De 17.30h a 20.00h
Lloc: seu dels Enginyers Industrials de Catalunya. Via Laietana, 39, Barcelona (FORMAT PRESENCIAL)

INSCRIU-TE A LA JORNADA