Sortida Grup Cicloturisme: circumval·lació de Barcelona
Descripció: Repetirem l'experiència de 2015 recorrent la circumval·lació de Barcelona. El recorregut complet (58 km) inclou pujar les postres dues muntanyes: Montjuïc i Tibidabo si bé al discórrer parcialment per la ciutat admet recorreguts escurçats per a que qualsevol ciclista del grup que no vulgui sotmetre el cos a grans esforços abans de les festes també pugui gaudir d'aquesta sortida pre-nadalenca.

La sortida serà a les 8.00 hores al Centre Meteorològic, al costat del Port Olímpic. Pujarem al Castell de Montjuïc des del port descendint després pel carrer del Foc fins el Passeig de la Zona Franca. Seguint el recinte Ferial arribarem a Bellvitge (Rambla Marina) on, a l'estació del Metro, podem recollir a aquells que no tinguin clar pujar a Montjuïc però desitgin per la resta de recorregut.
Seguirem fins a Sant Just Desvern on començarà la pujada fins la plaça Mireia i Carretera de les Aigües, arribant a l'encreuament de Vallvidrera (pas elevat). Allà poden incorporar-se els que hagin volgut agafar el funicular de Vallvidrera i esperar-nos al pas elevat de l'encreuament. Des d'allà, seguir la carretera de les Aïgues, pujar per Can Borni i seguir fins el barri de Roquetes. Des d'allà, baixar a Montcada i Reixac i tornar per el Besòs fins el Port Olímpic a on, entre les 14.30 i les 15.00 hores menjarem una paella al Marina Bay (antic Monchos), al costat del Casino de Barcelona.

Es prega confirmar la inscripció abans del dia 5 de desembre.
El preu del menú amb paella és de 20 euros.


Més informació: Manuel Palomequempalomeque@guasch.es

Comissió d'Esports
Dates: 17/12/2016