Sortida a Vilafranca del Penedès
Descripció: En aquesta ocasió visitarem Vilafranca del Penedès, acompanyats pel Sr.Josep Bosch, historiador i Antoni Vilanova, arquitecte. Un cop arribats a Vilafranca del Penedès ens dirigirem a l'Ajuntament on ens donaran la benvinguda.

A continuació anirem al Campanar de la Basílica de Santa Maria, punt més alt de la ciutat de Vilafranca on gaudirem de unes vistes impressionants. Desprès de veure i gaudir del paisatge, farem una visita al VINSEUM (Museu de les Cultures del Vi).
Com després del Museu de les Cultures del Vi, ens picarà la gana, anirem a Cal Figuerot, Edifici modernista i seu dels Castellers de Vilafranca on dinarem.

Després de dinar visitarem el monumental cementiri de Vilafranca i a continuació visitarem tant les naus originals i històriques de les Bodegues Torres com la nova seu de les Bodegues situades a les afores de Vilafranca. Un cop finalitzada la jornada de vistes tornarem cap a casa.

La sortida inclou: visites guiades, transport, dinar, dossier i assegurança.

Més informació.

Associació del Museu de la Ciència, Tècnica i Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC)
Per a més informació i inscripcions, trucar al telèfon: 93 780 37 87 (de 9 a 13h) o enviar un correu a secretaria@amctaic.org
Dates: 05/11/2016