Sortides Grup Cicloturisme: Toscana i País Basc
Descripció: El Grup de Cicloturisme del Col·legi / Associació d'Enginyers estarà extraordinàriament actiu durant el mes de juny ja que s'han programat per aquest mes i amb molta antelació dues sortides especials de llarga durada. Totes dues es duran a terme en el període 12 a 18 de juny i per tant seran grups diferents els que duguin a terme cada projecte.
El primer grup farà una ruta que recorrerà la Toscana en 5 etapes visitant els llocs més emblemàtics de la comarca. Florència, Vinci, Pisa, Sant Gimminiano, Siena, etc. És un recorregut molt atractiu que unirà l'esport amb la visita a llocs tan destacats on es podrà gaudir també de bona gastronomia. El desplaçament serà en vehicles propis.
El segon grup tornarà per segona vegada al País Basc. Desenvoluparà també 5 etapes centrant la seva estada a Sant Sebastià durant totes elles. Es tracta de recórrer el perfil de costa a banda i banda de Sant Sebastià (Jaizkibel i Mont Igueldo) així com un recorregut per les muntanyes d'Astigarraga, menjar en una típica sidreria i recorreguts per les serres d'Urbasa i Aralar. El desplaçament serà amb ajuda d'un autobús proveït de remolc per a bicicletes.
Les inscripcions per a les dues sortides estan lògicament esgotades per aquestes dates ja que, per a aquest tipus d'actuacions que requereixen reserves d'hotels o transports de certa complexitat i que es preveuen en el mes de setembre, requereixen ser tancades no més tard del mes de gener per el que aquelles persones que vulguin apuntar-se a aquest tipus d'esdeveniments en properes edicions s'han de posar en contacte amb la Comissió d'Esports si pot ser abans de finalitzar l'any.

Informació Grup Cicloturista: Maribel Zoco mzoco@eic.cat

Comissió d'Esports
Dates: 12/06/2016