Implantació de la privacitat en el disseny d'aplicacions tecnològiques
Descripció:

El proper 16 de desembre, l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza a Barcelona la jornada Implantació de la privacitat en el disseny d'aplicacions tecnològiques.

Hi participaran entitats que dissenyen i desenvolupen aplicacions adreçades tant a usuaris finals com a empreses, i també les entitats que han estat guardonades en l'edició del Premi Protecció de Dades en el Disseny de 2015, a més d¿experts en solucions de gestió i desenvolupadors d'aplicacions del sector sanitari.

Les aplicacions recopilen dades personals en quantitats molt considerables, la qual cosa permet que empreses i entitats proveïdores de serveis i desenvolupadores d'aplicacions facin un control digital continu, que ha de tenir uns límits i complir amb unes obligacions per protegir la privacitat dels usuaris.

Al llarg de la jornada s'exposaran i es debatrà al voltant d'experiències pràctiques sobre la privacitat en el disseny de solucions de gestió i sobre la privacitat en aplicacions de l'àmbit de la salut.

L'assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia al telèfon 93 552 78 00 o per email a jornades.apdcat@gencat.cat

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada.

APDCAT
Dates: 16/12/2015
Horari: De les 10:30 hores a les 13:15 hores
Lloc: Seu dels Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39, 08003 Barcelona - Auditori Pompeu Fabra, 5a. planta