Jornada UNEF: Els reptes de la fotovoltaica a Catalunya
Descripció: UNEF reuneix a tots els interessats en l'energia fotovoltaica en una trobada a Barcelona, en què professionals del sector, partits polítics, administracions i societat civil analitzaran la situació del sector a Catalunya i en el context d'Espanya i internacional.

8:45 a 10:45 - PART 1: Només per a socis d'UNEF
La jornada s'iniciarà amb una primera part exclusiva per als socis de UNEF en la qual s'analitzarà la situació de les empreses fotovoltaiques a Catalunya, es repassarà el pla d'actuació 2015 de UNEF i es triarà un representant regional d'UNEF a Catalunya.

11:00 a 14:00 - PART 2: Jornada oberta al públic
Després de la primera part, tindrà lloc una jornada gratuïta oberta a tots els interessats en el sector fotovoltaic a Catalunya i en el marc nacional espanyol. Aquesta segona part començarà amb una primera taula tècnica centrada en la situació de l'autoconsum, l'aplicació de la normativa per a la seva regularització a Catalunya, el context normatiu a nivell nacional, la situació del mercat i els propers avenços. A més, s'analitzaran els canvis normatius que afecten els productors d'energia i els canvis fiscals que les empreses del sector han de tenir en compte en aquest exercici 2015.

Més informació i programa de l'acte

Assistència gratuïta. És necessaria reserva de plaça enviant un email a: asociados@unef.es

Organitza: UNEF, Unión Española Fotovoltaica

Dates: 10/03/2015
Lloc: Seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona