Sortida grup Cicloturisme
Descripció: Sortida del cap de setmana del 27,28 i 29 de març per visitar Dénia, Xàbia i els voltants del Parc nacional de Montgó. Es farà un recorregut ciclista dissabte 28 des del Port de Dénia, on haurem pernoctat a l'Hotel a la Marina de Dénia, fins Xàbia envoltant el Montgó. Uns 40 km d'escassa dificultat. Dinar a La Cantina del Port de Xàbia i retorn a Dénia en vaixell de l'empresa Món Marí que permetrà veure els Fons marins del Cap de Sant Antoni. Sopar al mateix Hotel. Les acompanyants visitaran el castell de Dénia i es reuniran amb els ciclistes al port de Xàbia per fer també el retorn en vaixell fins a Dénia.

Diumenge els ciclistes faran un recorregut de 30 KM per la costa fins a Gandia on les acompanyants hauran passat el matí passejant per la ciutat. Dinar a Gandia i retorn a Barcelona.

La sortida serà amb autobús el divendres 27 a les 15:30 h davant del Palau de Pedralbes. El preu del desplaçament serà de 90 Euros per persona i les reserves d'hotel es realitzaran individualment d'acord amb les instruccions que es lliuraran 15 dies abans de la sortida, un cop tancades les inscripcions.

Les inscripcions es realitzaran per correu electrònic dirigit a Manuel Palomeque, mpalomeque@guasch.es i la data límit per a les mateixes serà el 10 de març.

Comissió d'Esports: Cicloturisme
Dates: 27/03/2015