Sortida grup de Cicloturisme: L'Empordanet
Descripció: Sortida que es desenvolupa en els voltants de Vinaròs. A més de gaudir d'una altra jornada en companyia amb els nostres companys en aquella ciutat ens permetrà visitar els tarongerars de la zona i poder recollir alguns fruits gràcies a la gentilesa d'aquests amics que mai fallen a la seva cita anual en aquestes dates.

La sortida es realitzarà en cotxes particulars per tal de trobar-nos a Vinaròs el dissabte 28 de febrer a les 9:30 h per fer un recorregut d'uns 40 km sense dificultats tècniques, però adaptat a la climatologia del moment. La ruta finalitzarà a la Plaça de Bous de Vinaròs on, com és costum, tindrà lloc un petit aperitiu previ al menjar que compartirem amb els nostres amics de la localitat.

A la tarda, amb caràcter opcional, ens quedarem a Vinaròs on passarem la nit en un hotel de la ciutat per, al matí següent, acostar-nos als camps de cultiu i acceptar així la invitació per recol¿lectar algunes taronges. A partir d'aquest moment la tornada a Barcelona serà per lliure en els vehicles particulars.

Les inscripcions per a la sortida indicant l'opció de pernoctar a l'hotel s'han de fer abans del dia 14 de Febrer enviant un correu electrònic a Manuel Palomeque.(mpalomeque@guasch.es) per tal de procedir a les corresponents reserves de restaurants. Les reserves opcionals d'hotel per a qui els vulgui hauran de fer de manera particular sent recomanable utilitzar l'Hotel Vinaròs Playa. Preu aproximat de l'hotel 60 euros per habitació doble i 45 Euros per habitació individual.

Informació complementària :
Maribel Zoco mzoco@eic.cat (Comissió de Esports de l'AEIC)

Comissió d'Esports: Cicloturisme
Dates: 28/02/2015