Sortida grup de Cicloturisme: l'Empordanet
Descripció: Per aquest nom es coneix al fèrtil pla situat en la marge dreta del riu Ter , molt a prop de la seva desembocadura o Gola del Ter, i que comprèn un grup de petits pobles des Rupià a Pals que competeixen entre si per la bellesa de les seves cases i jardins . La nostra ruta està dissenyada per José Luis Flores (jlflores@enginyers.net) i començarà a Ullastret, on ens donarem cita a les 9:15 davant del restaurant Can Quel en el qual sempre es pot prendre un cafè per millor suportar el fred moment de la sortida.

El recorregut, de 52 km i pràcticament pla, és de dificultat més aviat baixa encara que hi ha petites elevacions a cotes inferiors a 100 metres. Pistes i camins rurals ens permetran gaudir de l'arquitectura gairebé medieval de pobles com Peratallada fins als camps de conreu dels arrossars de Pals . És un recorregut circular i , a l'arribada , està prevista el menjar al mateix punt de partida , això és el Restaurant can Quel.

S'organitzarà un autobús amb remolc per al desplaçament des de Barcelona sempre que el nombre d'inscrits en el mateix sigui superior a 12 i el preu per persona per a aquest servei serà de 35 euros . Les inscripcions s'han de fer abans del 16 de gener, pel correu electrònic a mpalomeque@guasch.es sent necessari l'abonament del preu de l'autobús en la cc que es faciliti en aquest moment per als que estiguin interessats en aquest servei .

Les acompanyants podran fer ús de l'autobús per desplaçar-se també per alguns d'aquests pobles com ara la Bisba , Peratallada, Palau Sator , etc. i gaudir també dels mateixos.

Comissió d'Esports: Cicloturisme
Dates: 24/01/2015