Sortida grup Cicloturisme: interurbana a Barcelona
Descripció: L'organització d'aquesta sortida va a càrrec del nostre amic Lluís Marín i la seva esposa Rosa Fábregas.A les 9 del matí els ciclistes ens trobarem a l'emblemàtic restaurant LA FONT DEL GAT, Passeig Santa Madrona 28 on esmorzarem i, tot seguit, iniciarem un recorregut per Avda..Mª Cristina, Gran Via, barri de Bellvitge i marge esquerre del riu Llobregat fins al camp de futbol de l'Espanyol. Allà creuarem el riu per una petita passarel.la i tornarem a Barcelona pel polígon Pedrosa. A continuació i pel barri del Polvorí pujarem al Castell de Montjuïc per a la tradicional foto de grup.

La baixada es farà per Miramar, Passeig de Colom, Barceloneta, Vila Olímpica i Fòrum per arribar fins al Besòs i recórrer, ja de tornada, bona part de la Diagonal fins al carrer Numància des d'on tornarem a Plaça d'Espanya per arribar a la falda de Montjuïc i el restaurant La Font del Gat. Allà trobarem a les acompanyants per donar compte en el mateix d'un menú concertat.

El recorregut total és d'uns 40 km i els trajectes a l'interior de la ciutat seran pel carril bici. Per a les acompanyants està previst un recorregut cultural alternatiu partint a les 11h de la Font de Canaletes. Serà un interessant passeig guiat per Rosa Fábregas passant per les tombes romanes de la Plaça Vila de Madrid, C / Petritxol, Basílica de Santa Maria del Pi, Plaça de Ramon Berenguer IV i Plaça de Sant Just i Pastor. Punts tots ells amb molta història per explicar. El recorregut portarà aproximadament 1h 30 m i, després d'un refrigeri en un típic celler de la zona, s'acostaran al Restaurant La Font del Gat per trobar-se amb el grup ciclista.

Les inscripcions s'han de fer per correu electrònic a mpalomeque@guasch.es abans del dia 9 de desembre a fi de cursar la corresponent reserva al restaurant.

Comissió d'Esports: Cicloturisme
Dates: 14/12/2014