Sortida Grup de Cicloturisme
Descripció: Dissabte 29 i diumenge 30 novembre

Morella i Vinaròs

Aquesta sortida del Grup Cicloturista és una modificació de la clàssica anual que es realitza en els voltants de Vinaròs organitzada pels nostres companys d'aquesta ciutat i que enguany inclourà un recorregut a Morella el dissabte dia 29 i un altre més curt a Vinaròs el dia 30 recorrent aquest les immenses plantacions de mandarines de la zona que, una vegada més, ens obriran el seu portes per recollir algunes d'aquestes fruites.

Es noliejarà un autobús amb remolc que sortirà del Palau de Pedralbes el divendres 28 de setembre a les 17h a fi d'arribar a sopar a un hotel de Morella. El dissabte dia 29 es durà a terme un recorregut d'uns 40 Kms pels voltants de Morella (dificultat mitjana) que finalitzarà amb un dinar en aquesta localitat. La tarda serà de descans per lliure i, al matí següent, ens desplaçarem hora a Vinaròs per fer un curt recorregut d'uns 30 Kms pràcticament plans que finalitzarà cap a les 13h en un camp de mandarines on ens esperarà l'autobús i serem rebuts pel nostre amfitrió de tots els anys, Ramón Monfort, qui una vegada més ens brindarà l'oportunitat de recollir algunes de les seves mandarines de gran qualitat.

La jornada finalitzarà amb un dinar a Vinaròs que aprofitarem per agrair al Sr Monfort seva gentilesa que es repeteix any rere any. Acabada la mateixa partirem de tornada a Barcelona.

Les inscripcions per aquesta sortida s'hauran de realitzar abans del dia 10 de Novembre enviant un correu electrònic a Manuel Palomeque (mpalomeque@guasch.es) per tal de procedir a les corresponents reserves d'autobús, restaurants i hotel. La liquidació de l'hotel i el pagament de l'autobús es realitzaran individualment d'acord instruccions a facilitar en el moment de la inscripció. Preu aproximat de l'hotel 60 Euros i nit per habitació doble i 40 Euros i nit per habitació individual. Preu aproximat de l'autobús 90 Euros per persona si bé podria variar en funció del nombre d'inscrits.

Informació complementària: Maribel Zoco (Comissió de Esports, Associacíó d'Enginyers) victor.peiro@cecot.org o amb la Comissió d'Esports al telèfon 93 319 23 00 o a mzoco@eic.cat
Dates: 29/11/2014