"Els intangibles del Patrimoni de la societat industrial: el patrimoni del segle XXI", per Jaume Perarnau i Llorens, director del mNACTEC
Descripció: Jaume Perarnau i Llorens, (Manresa, 1963) és Doctor en Història de la Tècnica i Patrimoni Industrial per l'École des Hautes Études en Sciences Sociales (París-França) i llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des del mes de febrer de 2013 és director del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) en substitució, per jubilació, d'Eusebi Casanelles. Amb anterioritat, i des del 1993, ha estat cap de l'Àrea de Conservació, Documentació i Estudis del mateix mNACTEC. També ha exercit de documentalista de diferents quadres de classificació a la secció d'Història empresarial a l'Arxiu Nacional de Catalunya així com tasques docents en Història Econòmica i Empresarial.

Ha publicat diferents llibres i articles en l'àmbit del patrimoni i la història industrial i tecnològica, a la vegada que ha impartit cursos i seminaris sobre aquesta matèria a diversos universitats i centres de formació i ha participat en diferents congressos i jornades especialitzades.

Fòrum de Patrimoni Industrial - Associació del Museu de la Ciència, Tècnica i Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC)

Cal fer inscripció prèvia al telèfon: 93 780 37 87 o bé a secretaria@amctaic.org
Dates: 24/11/2014
Horari: 18:30 hores
Lloc: Seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.