Visita a les Caves Freixenet
Descripció: Arrel del Fòrum de Patrimoni Industrial organitzat per la nostra associació el dia 12 de Maig, i que va comptar amb el Sr. Pere Bonet Ferrer, director de Comunicació i Publicitat del Grup Freixenet va tenir la amabilitat i gentilesa de convidar-nos a visitar les caves Freixenet.

L'empresa familiar Freixenet és una de les més grans productores de cava a Catalunya, que té la seva seu a Sant Sadurní d'Anoia i dóna suport a l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya, des de fa molts anys.

Freixenet ha aconseguit crear una simbiosi entre els darrers avenços tecnològics i les tècniques tradicionals del cava, la majoria molt antigues, que han anat definint el que serà el seu cava al llarg dels anys. Incorporant una prestigiosa tradició que ha traspassat les fronteres, l'empresa és coneguda i implantada a nivell mundial, a països com Mèxic, Estats Units, Argentina, Alemanya , França...

Tindrem la gran oportunitat de fer una visita excepcional de dues hores i per finalitzar una degustació de uns dels Cuveé de Prestige Freixenet. El Cuvée D.S. Gran Reserva 2007 amb un lleuger aperitiu.

El Cuvée D.S. es un cava clàssic, es un Gran Reserva i Brut, amb 4 gr/l de sucre en el licor d'expedició, un vi que ha estat envellit prèviament en barriques de castanyer.

Lloc i hora de trobada: 9:30h. Plaça Francesc Macià (davant bar Sandor).
Lloc i hora d'arribada: 14:30h. Plaça Francesc Macià (davant bar Sandor).
Preu: 15 euros socis / 25 euros no socis

*Inscripció: per assistir-hi, és imprescindible trucar al telèfon 93 780 37 87 o enviar un correu a secretaria@amctaic.org, on us informarem de la forma de pagament. Les places són limitades i les inscripcions es faran per rigorós ordre de rebuda. Les places estan limitades a 45 persones.
Dates: 04/10/2014