Jornada de bones pràctiques 2014: L'excel.lència com a garantia de futur
Descripció: Aquesta jornada està dedicada a donar a conèixer el Model EFQM d'Excel.lència com una eina clau per millorar la competitivitat, la sostenibilitat, l'eficiència i la innovació de les empreses. D'una manera pràctica, gràcies a l'experiència de dues organitzacions (CaixaBank i Hospital Benito Menni) que porten anys treballant amb el Model EFQM amb excel.lents resultats i a l'ajut de dos experts coneixedors del model i de les diferents etapes per tal de posar-lo en marxa fins a obtenir el corresponent reconeixement (AENOR i Cegos Deployment). Al final de la jornada, els assistents que ho desitgin, podran profunditzar en el tema a través de dues sessions paral.leles backstage de petit format amb els ponents de les dues organitzacions, que estaran acompanyats dels representats de l'empresa de consultoria que els ha assessorat i de l'organització certificadora que ha reconegut el seu grau d'excel.lència amb el segell corresponent.

La benvinguda i obertura de la jornada anirà a càrrec d'en Jordi Guix, degà del Col.legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

Es realitzarà a l'Auditori Pompeu Fabra del Col.legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya el 9 d'octubre, de 9:30 a 12:30, complementant-se amb dues sessions amb els ponents a les Sales de Juntes de 12:30 a 13:30.

Per assistir a la jornada cal enviar un email sol.licitant invitació a: mromero@clubexcelencia.org

Club Excel.lència en Gestió
Dates: 09/10/2014
Horari: De 9:30 a 12:30 hores
Lloc: Seu dels EIC. Via Laietana, 39, Barcelona.