Sortida Grup de Cicloturisme
Descripció: De dimarts 1 a dimarts 8 de juliol de 2014

Es tracta d'una sortida especial de 8 dies de durada en un país extraordinàriament pla al qual accedirem per via aèria i excepcionalment sense portar les bicicletes pròpies ja que està previst llogar en destinació . El recorregut pretén visitar les ciutats d'Amsterdam, Zandvoort, Den Haag, Rotterdam, Gouda i Bunnik realitzant juny etapes entre les mateixes d'uns 60 km cadascuna que representen unes cinc hores de pedaleig diari per reservar les tardes per gaudir fent turisme i repassant la història de tan emblemàtics llocs.

Els recorreguts i documentació de rutes són a càrrec de l'Agència S-Cape especialitzada en aquest tipus de visites i que facilita tota la informació complementària als participants. L'agència es fa càrrec també del transport d'equipatges de ciclistes i acompanyants entre els hotels contractats en les ciutats esmentades si bé les acompanyants realitzaran el transport entre punts de destinació utilitzant la xarxa de ferrocarrils.
Aquesta sortida es realitza conforme el pla establert al setembre de 2013, just al començament de la temporada, i la complexitat de la seva organització requeria tancar les inscripcions diversos mesos enrere com efectivament s'ha fet sent finalment 31 els membres del grup que participaran en aquesta extraordinària convocatòria a realitzar durant els 8 primers dies del mes.

Informació complementària: Manuel Palomeque:
mpalomeque@guasch.es

Comissió d'Esports: Cicloturisme
Dates: 01/07/2014