Sortida Grup Cicloturisme: Pasqua Granada a la Vall d'Arán
Descripció: Dies: 7, 8 i 9 de juny de 2014

Es tracta d'una sortida extraordinària aprofitant la Pasqua Granada per a realitzar dos recorreguts circulars a la Vall d'Arán els dies 7 i 8 de juny. Està previst arribar per mitjans propis a Vielha el divendres dia 6 per sopar tots junts en un restaurant de la localitat. Els recorreguts seran curts però comporten algunes pendents importants pròpies de la zona en la que es realitzaran.

El dissabte dia 8 de juny el trajecte serà de 45 km. Partint de Vielha, seguirem per carretera en direcció a Arroz per després ascendir per la vall de Barrados fins el salto del Pez i a continuació iniciar el descens fins el punt de partida passant per Salardú i Artiés.

El diumenge dia 9 de juny el recorregut serà una mica més curt (31 km). Sortint de Salardú baixarem fins Artiés per després pujar al Circ dels Colomers i completar el trajecte baixant de nou a Salardú.

El menjar del dissabte i diumenge es reservarà en restaurants de Vielha i Salardú respectivament. El dilluns dia 9 s'emprarà per al retorn a Barcelona. Les reserves d'hotels es realitzaran també a nivell particular i, les persones interessades, a més a més de confirmar la seva participació, és recomanable que realitzin les seves reserves no més tard de la primera quinzena de maig.

L'organització dels recorreguts anirà a càrrec de Julià Autó juliusaut@yahoo.es i les inscripcions s'hauran de realitzar abans del 31 de maig per correu electrònic a mpalomeque@guasch.es, a fi de complimentar les corresponents reserves en els restaurants.

IInformació complementària: Tel. 93 319 23 04 o com.esports@eic.cat
Dates: 07/06/2014