Sortida Grup de Cicloturisme
Descripció: La llunyania d'aquest entorn tan singular que un cop més recorrerem ja avançada la primavera ha conduït a programar aquesta sortida en dos die . El dissabte 31 de maig es realitzarà un recorregut circular amb origen i final a Enveig de 47 km per petits pobles i masos de la Cerdanya francesa i catalana ( la Tor de Cario , Saneja, Bolvir , Villaloben , Nahuja, Llívia, Llac de Puigerdà) . Dinar a Ca L' Edual (Alp . Preu aproximat 15 Euros)

Diumenge 1 de juny, es realitzarà un altre més reduït de 27 km de menor dificultat també circular des de l'aparcament de l'aeròdrom de la Cerdanya passant per Sanavastre, Ermita de Quadres, Talltorta, Soriguerola i altres pobles típics per tal de menjar d'hora, cap a les 13.00 h, al mateix aeròdrom (preu aproximat 18 euros) i poder sortir d'hora de tornada a Barcelona.

Per al desplaçament fins a la Cerdanya s'ha previst la possibilitat d' noliejar un autobús que sortiria del Palau de Pedralbes el divendres 29 de maig a les 18h sempre que el nombre de places reservades en aquesta data sigui igual o superior a 15 i amb aquesta finalitat és convenient confirmar l'assistència i reservar allotjament a les proximitats de la zona abans del 5 de maig. El preu del desplaçament amb autobús oscil.larà en funció del nombre de reserves però s'estima al voltant de 90 Euros / persona.

L'organització del recorregut és a càrrec d'Eugeni Pasquín i les inscripcions s'han de fer abans de la data esmentada per correu electrònic a mpalomeque@guasch.es enviant, en cas de necessitar el servei d'autobús, el justificant d'haver realitzat la transferència de l'import del autobús a la cc habitual.

Organitzador de la sortida: Eugeni Pasquín epasquin@ono.com
Inscripcions: Manuel Palomeque mpalomeque@guasch.es

Comissió d'Esports
Dates: 31/05/2014