L'Escala i Palafrugell
Descripció: En aquesta ocasió l'AMCTAIC organitza una sortida de patrimoni cultural al Museu de l'Anxova i la Sal, antic escorxador de l'Escala, on visitarem la exposició WLa Industria del gènere de punt a l'Escala.

A continuació anirem a "La Casa del Pescador" (Cal Cinto Xuà), típica casa de poble de pescadors. En el recorregut el tècnic i/o tècnics del Museu ens explicaran anècdotes, històries.... de la població.

Després de dinar, ens desplaçarem amb l'autocar a Palafruguell per visitar el Museu del Suro (antic Can Mario) amb les explicacions de Pep Espadalé, director del Museu del Suro. Després del Museu del Suro anirem a la Fundació del Pintor Cuixart, edifici adequat i rehabilitat gràcies al conveni que es va signar l'any passat amb l'Ajuntament de Palafruguell.

Horari previst de sortida : 9:00 (Barcelona)
Horari previst d'arribada : 19:30 (Barcelona)

Inscripció: per assistir-hi, és imprescindible trucar al telèfon 93 780 37 87 o enviar un correu a secretaria@amctaic.org, on us informarem de la forma de pagament. Les places són limitades i les inscripcions es faran per rigorós ordre de rebuda.

Associació del Museu de la Ciència, Tècnica i Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC)
Dates: 10/05/2014