Sortida Grup de Cicloturisme
Descripció: Aquesta sortida és la ja tradicional que organitzen els nostres companys de Girona fent coincidir el seu programa amb el nostre i permetent així compartir amb ells molts bells paisatges del Nord de Catalunya.

El punt de concentració serà en les proximitats del restaurant Mirallac, Passeig Darder num 50 de Banyoles que serà també el d'arribada ja que molt probablement aquest serà el restaurant on menjarem. El recorregut, d'uns 40 Kms i sense grans pendents, passarà per Esponellà amb visita prèvia al Clot d'Espolla, curiosa surgència que apareix després de períodes plujosos. Seguint el Fluvià arribarem fins a Besalú per contemplar el seu espectacular pont i tornarem per Serinyà fins a Banyoles.

Les acompanyants podran gaudir de les vistes del llac de Banyoles i desplaçar-se en autobús fins a Besalú per també tenir l'oportunitat de visitar aquest lloc tan emblemàtic.

Encara que es tracta d'un recorregut circular, s'ha previst agafar un autobús per al desplaçament de participants i acompanyants fins a Banyoles sempre que el nombre de places reservades abans del dia 16 d'abril ho permeti . El preu de l'autobús serà de 35 euros per persona i les inscripcions s'han de fer abans de la data esmentada per correu electrònic a mpalomeque@guasch.es enviant el justificant de fer realitzat la transferència de l'import de l'autobús a la cc habitual.

Organitzador de la sortida: Joan Cos Deruard jcosde@gmail.com
Inscripcions: Manuel Palomeque mpalomeque@guasch.es

IInformació complementària: Tel. 93 319 23 04 o com.esports@eic.cat
Dates: 26/04/2014