Visita de les obres de restauració a l'Hospital de Sant Pau
Descripció: La nostra associació organitza una visita tècnica i exclusiva a les obres de restauració de l'Hospital de Sant Pau finalitzades a finals de febrer. En aquesta ocasió ens acompanyarà l'enginyer Agustí Grau i Franquesa, Director d'Enginyeria i Obres de la Fundació Privada de l'Hospital de Sant Pau, que ens explicarà els aspectes tècnics pel que fa a l'enginyeria, com la captació de calor per energia geotèrmica, com s'han dissimulat les noves instal.lacions, aspectes de seguretat....

També ens acompanyaran Mercè Beltran Rafel, Coordinadora del Programa Cultural i Comunicació del Recinte Modernista i Jordi Rogent, arquitecte i membre de la junta directiva de l'AMCTAIC que ens explicarà la restauració arquitectònica i artística que s'ha dut a terme.

- Lloc de trobada: C/ Sant Antoni Mª Claret, cantonada C/ Cartagena.
- Hora: 10 h.
- Preu: 10 euros socis / 12 euros no socis

Inscripció: per assistir-hi, és imprescindible trucar al telèfon 93 780 37 87 o enviar un correu a secretaria@amctaic.org, on us informarem de la forma de pagament. Les places són limitades i les inscripcions es faran per rigorós ordre de rebuda. Les places estan limitades a 30 persones. La data límit d'inscripció serà el dimecres 2 d'abril.

Associació del Museu de la Ciència i la Tècnica.
Dates: 05/04/2014