Sortida Grup de Cicloturisme: Cales de la Costa Brava
Descripció: Cales de la Costa Brava

Es tracta d'un recorregut que permet redescobrir espectaculars indrets de la Costa Brava, especialment bells a la primavera. Serà un trajecte circular i el punt de reunió serà a Sant Antoni de Calonge, Carré d'Anna Gironella al qual s'accedirà en cotxes particulars. Hora de reunió les 9:00 h. La ruta recorrerà Palamós , Cala Fosca , Cala s'Alguer i Cala Castell per arribar després a prop de Palafrugell i aconseguir la Cala Tamariu. A la tornada pujarem al Far del Cap de Sant Sebastiá per , des d'allà i pel carrilet , arribar novament fins a Sant Antoni. Distància total d'uns 40 Kms i dinar al restaurant Vall Llobrega de sobres conegut d'altres sortides similars.

Les acompanyants precisaran d'un vehicle particular que es concretarà en funció dels participants amb el qual puguin igualment visitar llocs atractius de la zona com Palamós, Platja d'Aro o el mateix far del Cap de Sant Sebastiá i reunir-se amb el grup a Sant Antoni de Calonge a l'arribada.
Si bé no s'utilitzarà autobús, els interessats s'hauran d'inscriure mitjançant correu electrònic a Manuel Palomeque abans del dia 18 de març per poder realitzar la reserva adequada al restaurant.

Organitzador de la sortida: Francesc Sanmartí francesc.sanmarti@enginyers.net

Inscripcions: Manuel Palomeque mpalomeque@guasch.es
Dates: 29/03/2014