Sortida Grup Cicloturisme
Descripció: Sortida molt similar a la realitzada en el mes de novembre i que també es desenvolupa a les rodalies de Vinaròs . A més de gaudir d'una altra jornada en companyia amb els nostres companys en aquella ciutat ens permetrà visitar els tarongerars de la zona i poder recollir alguns fruits gràcies a la gentilesa d'aquests amics que mai fallen a la seva cita anual en aquestes dates.

La sortida es realitzarà en cotxes particulars per tal de trobar en Vinarozel dissabte 22 de febrer a les 9:30 per fer un recorregut d'uns 40 km sense dificultats tècniques però adaptat a la climatologia del moment. La ruta finalitzarà a la Plaça de Bous de Vinaròs on, com és costum, tindrà lloc un petit aperitiu previ al dinar que compartirem amb els nostres amics de la localitat.

A la tarda, amb caràcter opcional , ens quedarem a Vinaròs on passarem la nit en un hotel de la ciutat per, al matí següent, acostar-nos als camps de cultiu i acceptar així la invitació per recollir algunes taronges. A partir d'aquest moment la tornada a Barcelona serà per lliure en els vehicles particulars.

Les inscripcions per a la sortida indicant l'opció de pernoctar a l'hotel s'han de fer abans del dia 14 de Febrer enviant un correu electrònic a Manuel Palomeque (mpalomeque@guasch.es) per tal de procedir a les corresponents reserves de restaurants i hotel. La liquidació de l'hotel es realitzarà individualment a la sortida.

Preu aproximat de l'hotel 50 Euros per habitació doble i 35 euros per habitació individual.

Si esteu interessats en participar-hi posar-vos en contacte amb Victor Peiró: victor.peiro@cecot.org o amb la Comissió d'Esports al telèfon 93 319 23 00 o a com.esports@eic.cat

Comissió d'Esports: Cicloturisme
Dates: 22/02/2014