Sortida del Grup de Cicloturisme: Passeig pel Vallès Oriental
Descripció: Passeig pel Vallès Oriental

El punt de trobada serà el restaurant Les quatre Llunes situat al p K 5,7 de la carretera de Cánovas (Corro d' Amunt, Les Franqueses del Vallès) a les 9:00 h. Des d'allà iniciarem la ruta pels paratges boscosos de Corro d' Amunt i, travessant el bosc de alzines del Mal Hivern arribarem a les ruïnes del poblat romà de la Garriga. En passar per el passeig modernista de la Garriga farem dos grups: un que farà una ruta més suau fins arribar al restaurant i un altre que pujarà fins a l'ermita de Sant Cristòfol ( 650 metres ) per finalitzar també al mateix restaurant. El recorregut escurçat serà de 22 Km i el complet serà de 30 Km.

Els acompanyants poden arribar a l'autobús fins al mateix passeig modernista de la Garriga i gaudir del reconegut mercat setmanal de la Garriga que se celebra els dissabtes. Està previst noliejar un autobús per a participants i acompanyants que sortirà del Palau de Pedralbes a les 7:30 al preu de 35 euros.

Els interessats en el servei d'autobús poden sol. licitar el número de c / c on realitzar el pagament a Manuel Palomeque ha de confirmar posteriorment el mateix també per correu electrònic. Només es consideraran vàlides les inscripcions d'autobús que hagin complert amb aquesta formalitat. El termini d'inscripció per a participar en aquesta sortida es tanca a tots els efectes el dia 18 de gener.

- Organitzador de la sortida: Juan Manuel Romero - romerogomez_jm@hotmail.com
- Inscripcions: Manuel Palomeque - mpalomeque@guasch.es

- Informació complementària: Comissió d'Esports al tel. 93 319 23 04 o a com.esports@eic.cat
Comissió d'Esports
Dates: 25/01/2014