Sortida del Grup de Cicloturisme: El Garraf
Descripció: Aquesta sortida es fa a mitjans de mes per evitar la coincidència amb les Festes Nadalenques. Es tracta d'un recorregut no excessivament llarg (uns 30 Km) que, partint de l'ermita de Brugues (al costat de Begues), passa per Olivella i acaba a Sitges travessant el massís del Garraf. En el trajecte farem una parada al Monestir Budista i acabarem amb una passejada pel front marítim de Sitges per acabar dinant en un restaurant del passeig.

Per tractar-se d'una travessia en línia, el desplaçament des de Barcelona es realitzarà en autobús que sortirà el dissabte 14 de Desembre a les 7:30 del Palau de Pedralbes com ja és habitual. Les acompanyants podran també gaudir d'una visita a l'Ermita de Brugues, Monestir i un passeig per Sitges fins a l'arribada dels ciclistes.

Les inscripcions s'han de fer per correu electrònic a Manuel Palomeque (mpalomeque@guasch.es) abans del dia 8 de desembre i cal fer un ingrés de 35 euros/persona al c/c del grup per formalitzar la mateixa en concepte de reserva de la plaça d'autobús.

Si hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb mpalomeque@guasch.es o amb la Comissió d'Esports al tel. 93 319 23 04 o a com.esports@eic.cat

Comissió d'Esports
Dates: 14/12/2013