Obligacions legals dels titulars de les activitats i les instal·lacions - Novetats- Formació pràctica
Descripció: El convidem a la sessió de Formació pràctica sobre la identificació de les obligacions legals que apliquen a l'empresa. Remarquem que les empreses certificades amb EMAS, ISO 14.001, 9001 i OHSAS, també han de tenir una evidència del seu compliment.

- Medi ambient
- Seguretat de les instal·lacions

En aquesta sessió farem l'exercici d'identificar les obligacions legals i la creació del calendari d'actuacions a realitzar (manteniment, inspeccions periòdiques, entre d'altres) que afecten a les instal·lacions i els equips.

També, repassarem les darreres novetats en aquest sentit (llicències d¿activitat, comunicacions prèvies, declaracions responsables, entre d'altres).

S'aplicarà la metodologia pròpia del servei DL PLUS, a partir de casos concrets (una oficina, una activitat industrial, un projecte o una obra civil).

Aquesta sessió es farà presencial i "online" simultàniament.

Assistència gratuïta

Li preguem confirmi la seva assistència, tant per a la sessió presencial com per a la connexió "online" a Dolors Llastarry al telèfon 93 502 90 91 o bé per correu electrònic a: normativa@infocentre.eic.cat. Places limitades.

En cas de no poder assistir, pot sol·lcitar una sessió "online" personalitzada per un altre dia a la mateixa adreça electrònica.
Dates: 23/10/2013
Horari: De les 16:30 a les 18:00 hores
Lloc: Seu dels EIC, Via Laietana, 39, 3a. planta (Infocentre), Barcelona