Sortida del Grup de Cicloturisme
Descripció: Aquesta sortida del Grup Cicloturista és una clàssica anual que realitza als voltants de Vinaròs i que té per objecte compartir una jornada ciclista amb els nostres companys d'aquesta ciutat alhora que recórrer les immenses plantacions de mandarines de la zona que, llistes per a la collita , representen un autèntic espectacle en aquestes dates.

La sortida es realitzarà en cotxes particulars per tal de trobar-nos a Vinaròs a les 9:30 per fer un recorregut d'uns 40 Km pels camps de mandarines i voltants, sense dificultats tècniques i amb una petita pujada opcional a l'ermita de Vinaròs des d'on s'aprecia una magnífica vista de la comarca. La ruta finalitzarà a la Plaça de Bous de Vinaròs on, com és costum, tindrà lloc un petit aperitiu previ al dinar que compartirem amb els nostres companys d'aquesta ciutat i que, un cop més, ens obren les portes d'algun d'aquests camps per convidar-nos a recollir algunes mandarines de gran qualitat.

A la tarda, amb caràcter opcional, ens quedarem a Vinaròs on passarem la nit en un hotel de la localitat per, al matí següent, acostar-nos als camps de conreu i acceptar així la invitació per recollir-les. Posteriorment ens desplaçarem en els seus vehicles fins a Cambrils on dinarem abans de continuar la tornada fins a Barcelona.

Les inscripcions per a la sortida indicant l'opció de pernoctar a l'hotel s'han de fer abans del dia 10 de Novembre enviant un correu electrònic a Manuel Palomeque (mpalomeque@guasch.es) per tal de procedir a les corresponents reserves de restaurants i hotel. La liquidació de l'hotel es realitzarà individualment a la sortida. Preu aproximat de l'hotel 50 Euros per habitació doble i 35 Euros per habitació individual.

Comissió d'Esports: Cicloturisme

Informació complementària: Maribel Zoco mzoco@eic.cat
Dates: 30/11/2013