Sortida del Grup de Muntanyisme: Camí de l'Ebre, GR99
Descripció: És una sortida especial que constitueix el cinquè tram d'aquest espectacular recorregut que va començar a Fontibre (Cantàbria) i que, després de recórrer totes les fases d'aquest magnífic riu de més de 900 km, es culmina amb les dues últimes etapes Flix-Tortosa i Tortosa -Deltebre que durem a terme els dies 1 i 2 de juny.

El desplaçament serà amb autobús el divendres 31 de maig a les 18:30 des de la parada habitual al Palau Pedralbes. Sopar i nit de descans a Tortosa, Hotel Berenguer IV, a fi de realitzar les dues etapes sortint dos dies des d'aquesta localitat per evitar desplaçaments innecessaris.

Per a la primera etapa, de 70 Km, es preveu també la possibilitat d'escurçar a 47 Km acabant a Mora d'Ebre i així disposar de temps per visitar el castell de Miravet. El recorregut complet es tanca a Flix (Fonda Castro), restaurant ja conegut com a final del tram anterior.

La segona etapa, Tortosa-Deltebre de 44 Km i traçat molt tranquil completarà aquest últim tram amb un magnífic arròs, ja al Delta, al restaurant Cal La Nuri.

El preu de l'autobús serà de 80 euros per persona i els interessats poden demanar informació complementària al delegat de Cicloturisme, Manuel Palomeque mpalomeque@guasch.es abans del 15 de maig, data límit d'inscripció.

Comissió d'Esports: Muntanyisme
Dates: 01/06/2013