Noves oportunitats professionals de l'arbitratge i la mediació. Requisits professionals i legals
Descripció: Organitza: Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya

Els camps de l'arbitratge i la mediació representen una nova oportunitat professional per als enginyers, economistes, arquitectes i altres tècnics, degut a l'impuls que estan rebent. Al respecte, cal assenyalar la Llei estatal 5/2012, de mediació en assumptes civils i mercantils, i la Llei catalana 15/2009, de mediació en l'àmbit del dret privat, en el cas de la mediació, i la Llei 60/2003, recentment modificada, en el cas de l'arbitratge, que amplien els camps d'aplicació de l'arbitratge i la mediació com alternativa a la via judicial.

Per aquest motiu, el Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) ha organitzat aquesta sessió, que tindrà lloc el dimecres 24 d'abril, enfocada a abordar les noves oportunitats professionals que ofereixen l'arbitratge i la mediació, recollint els diferents àmbits d'actuació en la resolució de conflictes (tècnic, laboral, mercantil, societari, hipotecari, de concurs, etc.) i els diversos camps on es pot intervenir (construcció, valoracions, instal·lacions, contractació, etc.).

La sessió anirà a càrrec de Raimon Casanellas, economista, àrbitre i mediador i Ramon Pedrerol, arquitecte, enginyer i vocal del TATC.

Joan B. Casas, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya i president de la Fundació Privada Catalana per a l'Arbitratge Tècnic, farà la presentació de l'acte i Antoni Serra Ramoneda, president del TATC, serà l'encarregat de fer la cloenda.

Inscripcions: http://www.coleconomistes.com/Eventos/wf_inscripcion.aspx?idMenu=d94ff862-99b6-463b-bde4-de56a1789838&Cod=4154

Dates: 24/04/2013
Horari: A les 19:00 hores
Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya (Av. Diagonal, 512, principal, Barcelona), Sala d'Actes