Cicloturisme: El massís del Cap de Creus
Descripció: Sortida del Grup de Cicloturisme

Sortida de recorregut circular amb origen i destinació a les 9:30 a l'aparcament de Port de la Selva.

Recorregut exigent per un paisatge realment espectacular de contrastos de mar i muntanya que són únics per la seva bellesa i diversitat. Després d'una pujada una mica dura accedirem a la Cala Travallera, punt ja conegut d'altres anys, amb accés no ciclable que requereix una curta baixada i pujada a peu i que, segons el temps, permetria un petit vos al mar.

La ruta continua pel Mas de la Bisba fins a Port Lligat amb opció d'accés al far del Cap de Creus en funció de la disponibilitat de temps. Els que considerin que el recorregut és suficient poden arribar fins a Cadaqués (25 Km total) on hi haurà una eventual recollida de l'autobús per aquesta opció retallada. La resta, directament des de Port Lligat, tornarà a Port de la Selva pel camí natural completant un recorregut de 38km si s'ha accedit al Far o una mica menys si s'ha obviat aquest petit desplaçament addicional.

Per al desplaçament fins al punt de sortida es programa un autobús per participants i acompanyants que sortirà del Palau de Pedralbes a les 07:30 del mateix dia. Per això cal fer la inscripció amb l'abonament de 35 euros per persona per cobrir el cost del mateix abans del dia 19 d'Abril.

Les acompanyants es poden acostar amb autobús fins a Cadaqués per fer una passejada per aquesta localitat i voltants alhora d'estar disponibles per a la recollida opcional dels que decideixin escurçar el recorregut en aquest punt.

El dianr està previst a Port la Selva amb un cost aproximat de 25 euros.

Els interessats poden sol·licitar el número del c/c on fer l'ingrés a Joan Julià Sala havent de confirmar posteriorment el mateix també per correu electrònic. Només es consideraran vàlides les inscripcions d'autobús que hagin complert amb aquesta formalitat.

Comissió d'Esports: Cicloturisme

Organitzador de la sortida: Joan Cos Deruard jcosde@gmail.com
Inscripcions: Joan Julià Sala burtlogistica@yahoo.es
Informació complementària: Maribel Zoco mzoco@eic.cat
Dates: 27/04/2013