Cicloturisme: La Garrotxa a la primavera
Descripció: Sortida del Grup de Cicloturisme

Es tracta d'un recorregut circular amb sortida i arribada a la localitat de Llocalou, molt propera a Olot (cota 350m). El recorregut serà d'uns 50 km sense grans desnivells a través d'Olot, volcà de Montsacopa (opcional), La Fageda i Croscat fins l'ermita de la Santíssima Trinitat (cota 700m i punt més alt) per assolir finalment Santa Pau. La tornada voreja el Volcà de Santa Margarida i opcionalment es pot visitar Sant Martí del Corb. Seguirem després per Olot fins al punt de partida. Es preveu un recorregut opcional més curt retornant directament des de la Fageda amb un total de 25 Km.

Les acompanyants poden acostar-se fins la Fageda per fer una passejada per la mateixa i els volcans Croscat i Santa Margarida.

El dinar està previst a Llocalou, Can La Masia, i el cost del menú serà de 25 euros.

Per al desplaçament fins al punt de sortida es programa un autobús per participants i acompanyants que sortirà del Palau de Pedralbes a les 07:30 hores del mateix dia. Per això cal fer la inscripció amb l'abonament de 35 euros per persona per cobrir el cost del mateix abans del dia 15 de març.

Els interessats poden sol·licitar el número del c/c on fer l'ingrés a Joan Julià Sala havent de confirmar posteriorment el mateix també per correu electrònic. Només es consideraran vàlides les inscripcions d'autobús que hagin complert amb aquesta formalitat.

Comissió d'Esports: Cicloturisme

Organitzador de la sortida: Eugeni Pasquín epasquin@ono.com
Inscripcions: Joan Julià Sala burtlogistica@yahoo.es
Informació complementària: Maribel Zoco mzoco@eic.cat
Dates: 23/03/2013