Calçotada a Prenafeta
Descripció: Es tracta d'un recorregut circular amb sortida i arribada a la localitat de Montblanc. El recorregut serà d'uns 37 km i el traç té un important desnivell de pujada a Rojals (600 mts en 12 Km) en les Muntanyes de Porades que, els ho vulguin evitar, poden fer-ho en autobús amb la qual cosa la dificultat més important quedaria eliminada. A partir d'aquest punt és pràcticament baixada per La Pena fins Montblanc a on, ja en autobús ens dirigirem a Prenafeta on tindrà lloc la tradicional calçotada a Cal Gavà a l'igual que anys anteriors.

Els acompanyants poden visitar la localitat de Montblanc i, si donés temps i ho desitgessin, el Monestir de Poblet. Pel desplaçament fins el punt de sortida es programa un autobús per participants i acompanyant que sortirà del Palacio de Pedralbes a les 07:30 h del mateix dia. Per això es necessari realitzar la inscripció amb l'abonament de 35 euros per persona per cobrir el cost del mateix abans del dia 8 de febrer. El preu estimat de la calçotada és de 33 euros per persona.

Els interessats poden sol·licitar el nº de c/c on fer l'ingrès a Joan Julià Sala havent confirmat posteriorment el mateix també per correu electrònic.

Només es consideraran vàlides les inscripcions d'autobús que hagin complert aquesta formalitat.

La data límit d'inscripció es tanca a tots els efectes el dia 13 de febrer.

Comissió d'Esports: Cicloturisme

Organizador de la sortida: Eugeni Pasquín epasquin@ono.com
Inscripcions: Joan Julià Sala- burtlogistica@yahoo.es
Informació complementària: Sra. Maribel Zoco (Comissió de Esports Col-legi d'Enginyers)
Dates: 23/02/2013