Sortida Casp-Mequinensa-Flix
Descripció: Sortida dissabte 26 i diumenge 27 de gener de 2013

Es tracta d'una de les dues sortides de cap de setmana programades per finalitzar el recorregut de baixada del riu Ebre pel GR99 del qual ja s'han realitzat tres trams i del qual només queda per completar el trajecte des de Casp fins al Delta.

La sortida amb autobús tindrà lloc el divendres 25 de gener a les 18:30 al Palau de Pedralbes amb autobús a fi de sopar a Casp i descansar en un hotel de la localitat (Hotel Visit ***). Al matí del dia 26, s'iniciarà un recorregut d'uns 60 Km sense grans desnivells ja que es simplificarà una mica el traçat original per evitar una pujada important prevista al GR99 abans d'arribar a Mequinensa i que allargaria excessivament el trajecte. La ruta finalitzarà a Mequinensa on tindrem allotjament a l'Hostal Rodes d'aquesta ciutat.

El diumenge dia 27 es realitzarà la ruta de Mequinensa fins a Flix. Són uns 42 km superant una cota de 360m perfectament assumible per dinar en un restaurant de Flix i ja, a mitja tarda, tornar a Barcelona.

Les inscripcions s'han de fer abans del dia 10 de gener enviant un correu electrònic a Joan Julià confirmant l'ingrés de 70 euros per persona al compte corrent habitual corresponent al valor de l'autobús. Les reserves d'hotels es faran en conjunt però la liquidació dels mateixos es realitzarà individualment a la sortida. Preu aproximat de l'hotel 60 euros/habitació doble i 40 euros/habitació individual.

Els interessats poden sol·licitar el número del compte bancari on fer l'iingrés a Joan Julià havent de confirmar posteriorment el mateix també per correu electrònic. Només es consideraran vàlides les inscripcions d'autobús que hagin complert amb aquesta formalitat.

Organitzador de la sortida i inscripcions: Joan Julià Sala burtlogistica@yahoo.es

Promotor de la sortida: Lluís Marín lluismarin@arrakis.es
Manuel Palomeque mpalomeque@guasch.es

Comissió d'Esports: Cicloturisme
Dates: 26/01/2013