Sortida pels voltants del Vendrell
Descripció: D'uns 40 km de recorregut aproximat i uns 300 m de desnivell acumulat amb possibilitat d'escurçar per alguns participants a un altre més suau per la platja de Sant Salvador d'uns 20 km. El recorregut complet és de pista asfaltada en un 60% amb alguns trams de dificultat tècnica tot i que són bastant curts.

El recorregut és circular i partirà de la urbanització "El Oasis" des de l'habitatge del nostre company Lluís Marín on es realitzarà la concentració a les 9:00 hores i alhora ens obsequiarà amb un petit esmorzar de benvinguda.

S'ofereix a possibilitat d'organitzar un autobús per a ciclistes i acompanyants amb sortida al Palau de Pedralbes a les 7:30 sempre que el nombre d'inscrits per aquest transport sigui igual o superior a 12 persones. El preu serà de 35 euros per persona i la data límit per a la inscripció serà el dia 7 de desembre.

Les acompanyants poden passar el matí visitant l'Auditori i Casa Museu del mestre Pau Casals i el menjar tindrà lloc al restaurant La Diligència de Cunit.

Els interessats poden sol·licitar el número del c/c on fer l'ingrés a Joan Julià havent de confirmar posteriorment el mateix també per correu electrònic. Només es consideraran vàlides les inscripcions d'autobús que hagin complert amb aquesta formalitat.

Comissió d'Esports: Cicloturisme

Organitzador de la sortida i inscripcions: Joan Julià Sala burtlogistica@yahoo.es

Promotor de la sortida: Lluís Marín lluismarin@arrakis.es
Manuel Palomeque mpalomeque@guasch.es
Dates: 15/12/2012