ANUL·LADA - Financiación + Certificación R+D+i + Patent Box
Descripció:

TÜV Rheinland junt amb Leader Tecna presenten la Jornada Informativa: "Financiación+Certificación R+D+i + Patent Box"

- Vol saber quines són les principals Fonts de Finançament i Desgravació Fiscal, diferents de les habituals, per Millores Tècniques i Tecnològiques a la seva empresa?

- Vol conèixer quins beneficis pot aconseguir la seva empresa a través de la Implantació i Certificació d'un Sistema de Gestió R+D+i segons la UNE 166002 si la seva organització té un departament de desenvolupament i investigació?

- Ha sentit parlar de la Patent Box, la mesura fiscal que pretén que les empreses incorporin la cultura de la innovació a la seva estratègia empresarial?

Totes aquestes qüestions i molt més les trobarà en aquesta interesant Jornada Informativa en la qual intervindran:

1. Salvador Gallarte, Gerent i Javier Valls, Cap de Projectes de Leadertecna Ingenieros. "Instruments de Financiació de la R+D+i. Sistemes de Gestió I+D+i. Instruments de Financiació del Centre de Desenvolupament Teconològic Industrial (CDTI)".

2. Enric Nebot, Certification Sales Manager de TÜV Rheinland. "Certificació de Projectes R+D+i i Mostraris, R.D. 1432/03 i UNE 166001 Certificació Sistemes de Gestió R+D+i, UNE 166002

3. José Mª Peláez Bravo, Subdirecció General de Foment de la Innovació Empresarial. Ministeri d'Economia i Competitivitat

En finalitzar la jornada, els assistents podran comptar amb l'assessorament directe dels experts i mantenir entrevistes personals.

Cal fer reserva al telèfon 93 478 11 31 Sra. Eva Arribas o als mails: eva.arribas@es.tuv.com o info@ltingenieros.com

Assistència gratuïta.

Aparador
Dates: 25/10/2012
Horari: De les 11:00 h a les 14:00 h
Lloc: Seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, 08003 Barcelona