Sortida a Vinaròs
Descripció: Aquesta sortida del Grup Cicloturista és una clàssica anual que es realitza al voltant de Vinaròs i que té per objecte compartir una jornada amb els nostres companys d'aquesta ciutat i alhora recórrer les immenses plantacions de mandarines de la zona que, punt per ser recol·lecció, representen un autèntic espectacle en aquestes dates.

La sortida tindrà lloc el divendres 23 de Novembre a les 18:30 al Palau de Pedralbes amb autobús a fi de sopar a Vinaròs amb els nostres companys i descansar en un hotel de la localitat. Al matí, s'iniciarà un recorregut d'uns 40 km pels camps de mandarines i voltants, sense dificultats tècniques i amb una petita pujada opcional a l'ermita de Vinaròs des d'on s'aprecia una magnífica vista de la comarca. La ruta finalitzarà a la Plaça de Bous de Vinaròs on, com és costum, tindrà lloc un petit aperitiu previ al dinar de germanor. Acabada la celebració, l'autobús retornarà a Barcelona.

Les inscripcions per l'autobús i hotel s'han de fer abans del dia 10 de novembre enviant un correu electrònic a Joan Julià acompanyant justificant de l'ingrés de 35 euros per persona al c/c habitual corresponent al valor de l'autobús així com la confirmació que necessiten o no reserva d'habitació per l'hotel. La liquidació de l'hotel es realitzarà individualment a la sortida el mateix dia 24 de novembre. Preu aproximat de l'hotel 50 euros habitació doble i 35 euros habitació individual.

Els interessats poden sol·licitar el número del c/c on fer l'ingrés a Joan Julià havent confirmar posteriorment el mateix també per correu electrònic. Només es consideraran vàlides les inscripcions d'autobús que hagin complert amb aquesta formalitat.

Comissió d'Esports: Cicloturisme

Organitzador de la sortida i inscripcions: Joan Julià Sala burtlogistica@yahoo.es

Promotor de la sortida: Àlex Garcés Cid alex@gging.com
Dates: 23/11/2012