Workshop "Claus per rentabilitzar l'excel·lència operacional"
Descripció: Ens enfrontem a l'escenari industrial més exigent en dècades. A hores d'ara, tots tenim clar que la supervivència de les nostres empreses passa per incrementar de manera substancial la capacitat competitiva de les mateixes.

No obstant això, els recursos no són il·limitats. Les actuacions de millora han d'estar alineades amb els objectius de negoci i abans d'abordar, cal estimar el seu impacte en el compte de resultats.

De vegades estimar el retorn dels esforços de millora pot resultar difícil, com va quantificar l'increment de la flexibilitat de la planta? Quant em costa la inestabilitat dels processos? Què suposa millorar 1 punt d'OEE?

Per tal de conèixer i debatre al voltant de models avançats de gestió industrial i excel·lència operacional, us convidem a participar en un workshop juntament amb altres responsables d'operacions i gestió industrial.

- Presentació dels assistents.
- Experiència Kalise, desplegament Lean 6 Sigma.
- L'entorn: necessitats del mercat i repercussions en els model industrial.
- Models de gestió industrial per l'excel·lència operacional.
- Com traçar en el compte de resultats el retorn dels esforços de millora.
- Conclusions

Per fer la vostra reserva, premeu aqui

El Programa Aparador de l'Enginyer és de caràcter comercial, sense més vinculació per part dels Enginyers Industrials de Catalunya que la cessió d'espais, atès el possible interès de l'activitat per al col·lectiu.
Dates: 03/10/2012
Horari: De les 9:15 hores a les 13:30 hores
Lloc: Seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, 08003 Barcelona