Passeig pel Vallès Oriental
Descripció: El punt de trobada serà el restaurant Les quatre Llunes situat al pK 5,7 de la carretera de Cànoves (Corro Damunt, Les Franqueses del Vallès) a les 9:00 hores.

Des d'allà iniciarem la ruta pels paratges boscosos de Corro d'Amunt i, travessant el bosc d'alzines del Mal Hivern arribarem a les ruïnes del poblat romà de la Garriga. En passar pel passeig modernista de la Garriga farem dos grups: un que farà una ruta més suau fins arribar al restaurant i un altre que pujarà fins a l'ermita de Sant Cristòfol (650 metres) per finalitzar també en el mateix restaurant. El recorregut escurçat és de 22 km i el complet serà de 30 Km.

Els acompanyants poden arribar a l'autobús fins al mateix passeig modernista de la Garriga i gaudir del reconegut mercat setmanal de la Garriga que se celebra els dissabtes.

Transport: Aquells que estiguin interessats a desplaçar-se en autocar hauran d'abonar 35 euros al compte corrent que facilitarà Joan Julià i, posteriorment, també li hauran de confirmar per correu electrònic que hi han ingressat la quantitat. Només es consideraran efectives les reserves que hagin complert aquest procediment.

Hora sortida: 08:00 h del mateix dia.

Data límit d'inscripció: 22 de juny

Comissió d'Esports: Cicloturisme

Organitzador de la sortida: romerogomez_jm@hotmail.com

Inscripcions: Joan Julià Sala burtlogistica@yahoo.es

Dates: 30/06/2012