Sessió informativa: El Club Bombeta i la robòtica
Descripció: Un grup de pares i mares de bombetes d'entre 5 i 9 anys han proposat al Club Bombeta posar en marxa una sèrie d'activitats relacionades amb la robòtica durant el curs 2012-2013. Creuen que el Col·legi d'Enginyers i, en particular, el nostre Club, pot ser l'espai adient per fer néixer en els seus fills i filles l'interès per la construcció, els mecanismes, la programació i la robòtica.

La nostra intenció és iniciar els bombetes, des de ben petits, en el món de la robòtica de manera que, a mesura que creixin i es facin grans, segueixin progressant i realitzant activitats noves per tal de poder participar en tallers i concursos de les múltiples i diferents associacions i competicions de robòtica que es fan a Catalunya.

Amb aquest esperit, si esteu interessats en participar-hi i poder fer possible la creació d'un o dos equips de la Junior FirstLegoleague del Club Bombeta, us proposem que, per saber-ne més sobre aquest projecte, ens veiem el proper:

Data: Dilluns, 7 de maig de 2012
Hora: 19:00 hores
Lloc: Pl. Ramon Berenguer el Gran, núm. 1, principal - Barcelona

Ordre del dia:
- Pla d'introducció dels nens a la robòtica: per què ho volem fer i a qui va destinat.
- Creació del/s equip/s Junior First Lego league del Col·legi d'Enginyers.
- Activitats programades i com les volem organitzar (visita a Robolot, Universitats i Empreses... )
- Suggeriments per altres visites i activitats.
- Recollir inscripcions i suggeriments per les activitats ja planificades (horaris, grups, etc.)

Creiem que aquestes activitats poden ajudar a desenvolupar la curiositat i l'enginy en els i les Bombetes, i ajudar-los a relacionar la robòtica i l'enginyeria amb les situacions humanes que ells viuen al seu voltant.

Per confirmar la vostra assistència, us agrairem que ens envieu un e-mail a clubbombeta@serveis.eic.cat, indicant el vostre nom i cognoms i les persones que assistireu.
Dates: 07/05/2012
Horari: A les 19:00
Lloc: Pl. Ramon Berenguer el Gran, 1, pral de Barcelona