Sortida a Els Boscos de Can Nebot
Descripció: Ruta que fa el recorregut dels boscos de la zona del "Terraprim de l'Empordà" que tanca la plana de l'Alt Empordà per la part oest. Se surt de Creixell, petit agregat de Borrassà per seguir per camins de terra fins al poble de Tarabaus. Per dintre del bosc arribarem a la casa de Can Nabot, amb un bosc especialment protegit per varies generacions de propietaris. Seguirem per Can Rodeja per arribat a Navata.
Des d'allà baixarem fins el Fluvià, en el poble de Espinavessa. La ruta es tanca per Pontós, a on pujarem a la Torre de l'Àngel, torre de comunicacions de la telegrafia òptica recentment restaurada i una vista espectacular. Des d'allà només queda la baixada fins al punt d'inici. Dinar en el restaurant Ca l'Alsina.

Transport: Aquells que estiguin interessats a desplaçar-se en autocar hauran d'abonar 35 euros al compte corrent que facilitarà Joan Julià i, posteriorment, també li hauran de confirmar per correu electrònic que hi han ingressat la quantitat. Només es consideraran efectives les reserves que hagin complert aquest procediment.

L'autobús sortirà de Pedralbes a les 7.00 h

Data límit d'inscripció per l'autobús: 18 de maig.

Comissió d'Esports: Cicloturisme

Organitzador de la sortida: Joan Cos jcosde@gmail.com

Inscripcions: Joan Julià Sala burtlogistica@yahoo.es

Informació complementària:
Sra. Maribel Zoco, Comissió de Esports Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya
Dates: 26/05/2012