Excursió a Santa Coloma de Farnés
Descripció: Aquesta sortida del Grup Cicloturista s'ha programat amb especial atenció per les persones que desitgin realitzar un recorregut suau sense pendents importants i a la vegada ofereix una possibilitat complementària per qui, més preparat, sigui capaç de completar un circuit també molt interessant.

Sortirem de Santa Coloma de Farnés (Girona) en Las Termas de Orión. És circular, de 35 km, per camins rurals no massa complicats, amb escases pendents i arribada al mateix punt.

Qui es vulgui quedar a Las Termas de Orión, a on dinarem, pot fer un petit circuit SPA a les esmentades termes previ al mateix. La resta té la possibilitat d'afrontar la pujada al Castell de Santa Coloma amb unes vistes extraordinàries de la zona però que requereix 9 km de pujada per un desnivell de 250 mts. El recorregut total és de 24 km addicionals als primers 35 ja descrits.

Hora de trobada: 7:30 h parada oficial de Sagalés (Diputació-Passeig de Sant Joan).

Transport: Els interessats en desplaçar-se en autocar hauran d'abonar 35 euros al compte corrent que facilitarà el Sr. Joan Julià i, posteriorment confirmar que han ingressat la quantitat al mateix també per c/e. Només es consideraran efectives les reserves que es realitzin per aquest procediment.

Data límit: 9 de desembre

Comissió d¿Esports: Grup de Cicloturisme

Organitzador de la sortida i inscripcions: Joan Juliá Sala (burtlogistica@yahoo.es)
Informació complementària: Sra. Maribel Zoco de la Comissió de Esports Col·legi dEnginyers (com.esports@eic.cat)

Dates: 17/12/2011