Vine a la secció d'Enginyeria Biomèdica!

INSCRIPCIÓ

EL PUNT DE TROBADA DE LES ENGINYERES I ENGINYERS BIOMÈDICS

Et donem la benvinguda a la secció d'enginyeria biomèdica, on hi trobaràs la proposta de serveis i prestacions pels enginyers i enginyeres biomèdics. La proposta incorpora serveis genuïnament dissenyats per professionals d'aquest sector i proporciona

instruments de participació que et permetran accedir a coneixement i contactes de qualitat i confiança. Desitgem que sigui una eina útil d’acompanyament a la carrera professional de tots els enginyers i enginyeres biomèdics.

COBERTURA DE RISC PROFESSIONAL

 EXCLUSIU  MEMBRES >> 
RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL
Pòlissa que garanteix la responsabilitat civil professional que es pugui derivar de reclamacions professionals. Cobertura de 150.000€.

ASSESSORAMENT per establir les correctes cobertures de risc en el marc de l’activitat de l’enginyer/a biomèdic/a assegurat/a.

+ INFORMACIÓ

FORMACIÓ

 DESCOMPTES PER A  MEMBRES >> 
Formació de curta durada, eminentment pràctica i aplicable al lloc de treball en l'àmbit de l'enginyeria biomèdica.
+ INFORMACIÓ

COMISSIÓ D'ENGINYERIA DE LA SALUT

Plataforma d’enginyers/es interessats en el coneixement, xarxa de contactes de qualitat i confiança i noves tendències en l’àmbit de la enginyeria de la salut.
+ INFORMACIÓ

CARRERES PROFESSIONALS

 EXCLUSIU  MEMBRES >> 
BORSA DE TREBALL

Eina per dinamitzar i vehicular el mercat laboral de l’enginyeria posant en contacte les empreses, administracions públiques, entitats i institucions diverses amb professionals de l’enginyeria.
+ INFORMACIÓ

ORIENTACIÓ PROFESSIONAL
Entrevista personal on, a partir de la teva situació, t’ajudarem en la definició d’objectius i et proporcionarem eines per orientar la teva carrera.
+ INFORMACIÓ

SPEED NETWORKING TALENT

Oportunitat de mantenir una entrevista amb els responsables de selecció de les companyies referents dels sectors de l'enginyeria de la salut, farmacèutic i de l'àmbit hospitalari.
+ INFORMACIÓ

ASSESSORAMENT JURÍDIC

Assessorament jurídic en diversos àmbits professionals:.

  • Fiscal IRPF, Inici d’activitat, impostos, ingressos a l’estranger, exercici de persones expatriades, etc.
  • Laboral Tipus de contractes laborals, indemitzacions per acomiadament, atur, règim de treballadors autònoms de la seguretat social o mutualitat alternativa, honoraris, formes societàries, etc.

INFORMACIÓ

Vols començar ja a gaudir dels avantatges?

Aprofita els descomptes en cultura, informàtica, tecnologia, etc. exclusius per a estudiants