Si no veus bé el contingut clica AQUÍ
TROBADA
ESTUDIANTS MÀSTER EN ENGINYERIA INDUSTRIAL
07
MARÇ
19,30 hores
 
Vindràs? Inscriu-te
Benvolguts,
Benvolgudes,

Com a estudiants en Enginyeria Industrial de l'EPS-UdL us volem conèixer i escoltar la vostra veu dins del Col·legi i Associació d'Enginyers Industrial a Lleida.

Per aquest motiu hem organitzat un acte informal, el dijous 7 de març, en la nostra seu social de Ramon y Cajal, 4, reformada l'any passat on aprofitàrem per ensenyar-vos els nous espais socials i de coworquing, on volem que la sentiu com a casa vostra.

La idea és compartir les vostres inquietuds i necessitats, i com podem entre tots ajudar a fer-vos visibles, perquè creiem fermament que la professió i les institucions que la representem estan en les vostres mans, en les generacions joves, plenes de talent; i creiem que un associacionisme fort i potent al voltant d'aquesta professió, és i serà positiu per afrontar els importants reptes professionals, socials i personals que teniu per endavant.

Per tant os demano, no tan sols la vostra presència en aquest acte, sinó la vostra participació activa, vosaltres heu de ser els/les protagonistes i us volem escoltar i actuar en el sentit de les vostres aspiracions en tot el que puguem.

Us esperem, xerrarem, picarem alguna cosa, i compartirem una molt bona estona amb col·legues enginyers i enginyeres.

Guillem Boira i Herreros
President de la Demarcació de Lleida

@Enginyers Industrials de Catalunya. Ramon y Cajal, 4 25003 Lleida 
973 288 011  644 786 292 
lleida@eic.cat

Copyright © 2022
Si vols donar-te de baixa clica AQUÍ