Ja podeu preparar les pintures, retuladors, llapis de colors i tot el material que necessiteu per presentar-vos al

CONCURS DE DIBUIXOS DE NADAL
 
Necessitem la col·laboració dels més petits i petites de la casa per poder felicitar les Festes de Nadal amb un dibuix  
Bases Concurs
 
Els participants han de ser fills/filles, nets/netes d'enginyers/es inscrits a la Demarcació de Lleida, de 0 a 12 anys. Només s'admetrà un dibuix per concursant.

Els dibuixos han d'estar relacionats amb les Festes de Nadal, utilitzant qualsevol tècnica (aquarel·les, ceres, temperes ...) que queda a l'elecció de cadascun dels participants, sempre que s'adapti al format de cartolina A-4.

Cada dibuix ha d'estar signat pel concursant al darrera amb l'edat, nom i cognoms.

Els dibuixos es podran fer arribar personalment o per correu.
Hi haurà tres nadales guanyadores que obtindrà premi. El dibuix escollit, en primer lloc, serà la felicitació de Nadal dels EIC de Lleida.

El jurat format per dos membres Junta, els quals no tinguin fills/filles que hi participin, i pel personal de la Demarcació, Neus i Iolanda, qui seran els encarregats de valorar els dibuixos presentats i seleccionar-ne els premiats.

Els dibuixos presentats s'exposaran en les oficines de Ramon y Cajal, 4 de Lleida, del 21 de desembre 2023 al 7 de gener 2024.

El termini de presentació serà el 18 de desembre 2023.


Avís important: Les mencions i lliurament de premis als guanyadors i guanyadores tindrà lloc a la Festa de Nadal del 21 de dessembre a les 17:30 hores + info 


Ramon y Cajal, 4  25003 Lleida
Telèfon 973 288 011  whatsApp 644 786 292 lleida@eic.cat
No rebre més correus com aquest