La nostra Diada

La Diada dels Enginyers és la festa institucional de l'Associació/Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya. Durant aquesta trobada es fa entrega de diversos premis  que permeten posar en relleu els valors de la  professió. (Premi a la Creativitat, Premi Creativitat per a Joves, Beques per a Tesis Doctorals, Premi Reconeixement Acadèmic...)

L'acte finalitza sempre amb una copa de cava entre tots els assistents. No et perdis la propera! 

Diada 2023. 160 anys impulsant el talent

La Diada dels Enginyers 2023 va voler destacar, en els projectes i premiats que es van succeir a l’escenari, la importància del foment, manteniment i reconeixement del talent com a palanca d’impuls cap a l’excel·lència dels professionals de l’enginyeria. L’acte, en un lloc emblemàtic pel col·lectiu com és el paranimf de l'Escola Industrial, també va ser una nit de celebració perquè l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya celebra enguany 160 anys d’història. Entre les autoritats que van participar en la Diada, cal destacar la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i el director general d’Indústria del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Oriol Alcoba.

Llegeix més

Diada 2022. Recerca, coneixement i innovació

La Diada 2022, la gran festa de les enginyeres i enginyers que es va celebrar enguany al Cosmocaixa, va voler destacar, en els projectes i premiats que es van succeir a l’escenari, el paper de l’enginyeria en el progrés del món i de les persones des de la recerca, el coneixement i la innovació. “Des de les nostres institucions, seguirem impulsant la professió, sumant talent i coneixement, creant xarxa i aliances. Ho farem amb la bandera de la tecnologia com element clau del progrés”, va assenyalar Maria Salamero, nova presidenta dels Enginyers Industrials de Catalunya. “Si la societat catalana vol donar resposta als seus reptes, no pot prescindir de l’enginyeria. Reclamem el nostre paper i que es reconeguin i escoltin les nostres aportacions”, va concloure el nou degà Narcís Armengol.

Llegeix més

Diada 2021. L'enginyeria amb propòsit

El passat 1 de juliol de 2021 es va viure un esdeveniment únic i amb un clar propòsit: reimaginar-nos per a què l’enginyeria transcendeixi la professió, es projecti en la societat i en el futur i serveixi per reforçar l’aportació de la professió al món. La Diada dels Enginyers es va celebrar de manera presencial al Recinte Modernista de Sant Pau i en línia i va presentar el propòsit dels Enginyers Industrials de Catalunya que és “Liderem l’evolució tecnològica per al progrés del món i les persones”, centrant-se a tall d’exemple en el reconeixement de la tasca que les enginyeres i els enginyers han fet durant la crisi sanitària.

Llegeix més

Diada 2019. Ens fem una selfie?

Els Enginyers Industrials de Catalunya van celebrar la seva tradicional diada, el passat 27 de juny de 2019 a la Sala Razzmatazz, fent un retrat de la professió i de les seves institucions a través dels resultats d’una enquesta que s’ha realitzat entre el col·lectiu. L’acte va comptar amb la participació, entre d’altres autoritats, de la consellera de Presidència, Meritxell Budó, i la directora general d’Indústria, Matilde Villaroya. La Sala Razzmatazz, situada al cor de Poble Nou, ocupa l’espai de l’antiga fàbrica de motos i motocarros “Huracan Motors”, construïda el 1958 i que va estar a ple rendiment fins l’any 1965, arribant a fabricar més de 2.000 unitats de vehicles.

Llegeix més

La Diada de l'Enginyer 2018 se centra en els valors de la professió

Els Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) van premiar CUPRA, la nova marca esportiva independent de SEAT, com a “Millor pràctica empresarial”, en el marc de la Diada de l’Enginyer celebrada ahir i on es van posar en relleu els valors de la professió. Per al president de la Generalitat, Quim Torra, “els valors dels enginyers els hem de fer nostres com a país”.

Llegeix més

Els Enginyers Industrials de Catalunya celebren la Diada de l’Enginyer 2017

La cúpula de les Arenas ha estat l’escenari escollit per a la celebració de la Diada de l’Enginyer 2017, centrada a dibuixar la figura de l’enginyer, a saber què fan, com són i què pensen aquests professionals. L’actor, monologuista i presentador Queco Novell ha conduït l’acte, que ha estat presidit per Neus Munté, Consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, i Jordi Renom, president de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Llegeix més

Els Enginyers Industrials celebren la Diada de l'Enginyer 2016

L'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC) han celebrat la Diada d'enguany en una edició centrada a dibuixar la figura de l'enginyer, a saber què fan, com són i què pensen aquests professionals. Aquesta trobada anual dels EIC es consolida un any més com un punt de trobada per al col·lectiu i com un reconeixement a la professió.

Llegeix més

Els EIC celebren la Diada de l'Enginyer 2015

El Col·legi i l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC) han celebrat un any més la Diada en una edició centrada en les profunditats del mar. Aquesta tradicional trobada anual dels Enginyers Industrials de Catalunya es consolida un any més com un punt de trobada per al col·lectiu i com un reconeixement a la professió. 

Llegeix més

Diada 2014 'Around The World, vine i emporta't la maleta'

Un any més, el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, va celebrar la Diada dels Enginyers que va tenir lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Tal i com deia el nom de l'acte, vam profitar per donar la volta al món acompanyats d'alguns dels enginyers que realitzen la seva tasca fora del nostre país. A més es van lliurar diversos premis, entre els que destaca el reconeixement a la trajectòria professional.

Llegeix més

Diada 2013 'La Diada dels 150 anys'

Per celebrar els 150 anys d'història del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, es va celebrar un especial a la Diada de l'enginyer que va tenir lloc al DHUB. Al llarg de l'acte es va fer un passeig pels 150 anys plens d’història i d’històries, i va ser també un cop d’ull al futur que les nostres institucions i els nostres professionals afronten. Amb la presència de Joan Vallvé i Joan Torras, respectius Degà i President del Col·legi, a més l'acte va estar presidit per Artur Más, President de la Generalitat.

Llegeix més

Diada 2012, descobreix els colors de l'aigua!

Com cada any a les portes de l’estiu, arriba el dia perquè tots els enginyers i enginyeres industrials de Catalunya es puguin trobar en
el tradicional lliurament dels premis que atorguen les nostres institucions. I si hi ha un element que amb l’arribada de la calor es fa més
present i necessari, aquest és l’aigua. Per això, l’indret escollit per a la celebració d’enguany va ser el magnífic Museu de la Aigües  d’Agbar de Cornellà de Llobregat.

Llegeix més

Especial Diada 2011 al Camp Nou

Un cop més, l'acte per celebrar la Diada dels Enginyers Industrials de Catalunya va estar ple de sorpreses i de sentiments a flor de pell. En aquesta ocasió l'indret escollit va ser ni més ni menys que l'estadi del Futbol Club Barcelona i, sense cap mena de dubte, una de les principals atraccions va ser la Copa de la Champions League, recentment guanyada per l'equip de futbol entrenat per Josep Guardiola.

Llegeix més

Especial Diada 2010, una festa molt mediterrània

L’espectacular Hotel W de Barcelona, més conegut per hotel vela, va acollir la Diada dels Enginyers d’enguany. Com sempre, el motiu central de la festa més esperada pels enginyers industrials de Catalunya va ser el lliurament dels premis que reconeixen la tasca de col·legues, institucions i professionals.

Consulta l'especial Diada on trobaràs tota la informació sobre l'acte i els premiats i el reportatge fotogràfic.

Llegeix més

Diada 2009 Calidoscopi

L’Associació/Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC) van celebrar la seva tradicional Diada de l’Enginyer, una festa anual que esdevé un punt de trobada per al col·lectiu. Els Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) van escollir, aquest any, el Petit Palau al Palau de la Música, com a escenari per a la seva celebració.

Llegeix més

Diada 2008 Simfonia en blau sostingut: una nit de so i color

L’Associació i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC), van celebrar el passat divendres, 6 de juny, la seva tradicional Diada de l’Enginyer 2008.

Llegeix més

Diada 2007 Vine a tocar el cel

Gairebé un miler de persones assisteixen a “La Diada de l’Enginyer 2007
L’Associació i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC), van celebrar el passat divendres, 8 de juny, la seva tradicional Diada de l’Enginyer, una festa anual que va aplegar gairebé un miler de persones. Sota el lema “Vine a tocar el cel”, els Enginyers Industrials de Catalunya van escollir el Castell de Montjuïc, futur centre de la Pau, com a escenari per a la seva celebració que va ser un èxit.

Llegeix més

Diada 2006 Una nit de cinema

El passat 2 de juny l´Associació i el Col·legi d´Enginyers Industrials de Catalunya van celebrar la seva tradicional "Diada de l'Enginyer" amb el corresponent lliurament de premis d´enginyeria als projectes i professionals més destacats.

Llegeix més

Necessites més informació?

Contactar