Versió web


El dissabte dia 1 de juny hem organitzat la 14 edició del Torneig de Pàdel dels EIC-Lleida.

Aquest any canviem d'instal·lacions i jugarem a les pistes de pàdel del Golf Lleida de Raimat, al costat de la urb. Buenos Aires de la Cerdera.

Continuarem amb la modalitat a l'Americana per fer-ho més divertit, tal com hem fet aquestes dues últimes edicions. Per tant, les inscripcions seran individuals i es jugarà tots/es contra tots/es.

JUNY
1
El torneig s'ha organitzat per jugar des de les 9 del matí fins a les 14 hores, jugant amb temps d'uns 10 minuts aprox. cada partit, i apuntant el nombre de jocs aconseguits en cada partit. Hi haurà un descans fins a tornar a jugar, el temps que altres companys estaran jugant. Durant els descansos hi haurà refrigeri per a recuperar forces.

Si estàs interessat/da a participar en el torneig, cal que ens ho comuniquis per poder organitzar els diferents grups i el quadre de partits.

Inscriu-te abans del 27 de maig
Un cop tanquem les inscripcions enviarem a tots els participants el programa del torneig i les només de joc pel seu fair play. Les funcions de jutge-àrbitre seran responsabilitat del company Jordi Calvís.

@Enginyers Industrials de Catalunya. Ramon y Cajal, 4 25003 Lleida 
973 288 011  644 786 292 lleida@eic.cat

No rebre més correus com aquest